Rólunk

Nyer

Heg

A NYER-HEG Hegesztő és Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság 2016-ban alakult gazdasági társaság, székhelye Tolna megyében, Nagydorogon található.

Főtevékenysége: TEAOR 08’ 2529 -Fémtartály gyártása, de megtalálhatók tevékenységi körei között szinte az össze építési és szerelési tevékenység, ipari gép üzembe helyezés és áruszállítás is.

A vállalkozás 2016-os alapítása óta folyamatosan fejlődik, amely meglátszik pénzügyi eredményein is. A Nyer-Heg Kft. fő profilja és jelenlegi bevételeinek legnagyobb forrása nyomástartó tartályok és acélszerkezetek gyártása, amelyet modern technológiák és gyártóeszközök alkalmazásával állít elő. Ezzel élelmiszer üzemeket, borászatokat és más üzemek tevékenységét támogatja. Emellett kiemelendő még a jelenlegi tevékenységek közül a lakó-és nem lakó épületek építése és a különböző építési területek előkészítési munkálatai is, amelyet a cég professzionális szinten végez számos referenciával.

Vevői elsősorban borászatok, illetve tej- és söriparral foglalkozó vállalkozások, valamint élelmiszergyárak.

A vállalkozás egyszemélyes tulajdonosa és vezetője Nyerges János ügyvezető, aki már harminc éves szakmai tapasztalattal rendelkezik hegesztés, építés és kereskedelem terén.

A cég főtevékenységéből adódóan borászatok, illetve tej- és söriparral foglalkozó vállalkozások által sok éves tapasztalattal rendelkezik a gyártáson túl az üzemeltetésben, tárolásban és értékesítésben is, melyet igyekszik elsajátíttatani munkavállalóival.